Avsnitt 10


När vi var framme hoppade jag ur bilen och såg att Justin redan var här. Jag gick fram till honom och strax efter mig kom mamma och pappa. Han kramade mig lätt och viskade i mitt höra:

-      Hej snygging! Sen vände han sig mot

mina föräldrar.

-       Mamma och pappa, började jag, det här är Justin.

Justin tog av sig sina solglasögon och log mot dem.

 

Chloé:

-       Men, du är ju..? Hur? Varför….? Du är ju Justin Bieber! Fick mamma ur sig till slut, och såg helt chockad ut. Pappa bara stod där och det såg som hans ögon skulle poppa ut ur huvudet.

-       Haha ja det är jag, skrattade Justin.

-       Men varför berättade du inte vem det var? Frågade pappa och vände sig mot mig.

-       Jag sa ju att han hette Justin, sa jag och ryckte på axlarna. Trodde inte att efternamnet var så viktigt, sa jag sen och skrattade.

Mamma, pappa och Justin skrattade och Justin räckte fram handen och skakade händerna med båda två.

-       Trevligt att träffa er, herr och fru…? Justin såg lite fundersam och försökte komma ihåg vad jag hette i efternamn. Men jag tror inte att jag hade berättat det.

-       Johnson, sa pappa och log. Men snälla, kalla mig Jacob.

-       Så vad säger ni? Ska vi lära oss surfa nu eller? Sa jag ivrigt.

 

De andra höll med och vi gick ner till vattnet. Där träffade vi instruktören som skulle lära oss. Han hade på sig en våtdräkt och bredvid honom låg 4 surfingbrädor. Han började med att visa hur man paddlade och ställde sig upp på brädan. Vi låg ner på stranden och när han ropade hoppade alla upp på brädan och ställde sig med benen brett isär. Det var svårt i början men efter ett tag började vi få kläm på hur man gjorde. Nu var det bara att göra samma sak när man var i vattnet också. Vi höll på i flera timmar. Först började vi med att paddla med armarna och låg på brädan. Sen var det dags att prova att stå upp. Justin klarade det nästan på första försöket, så typisk honom.

-    Hur går det shawty? Frågade han och skrattade åt mig varje gång jag ramlade.

Jag blev lite irriterad. Hur svårt kunde det vara egentligen? Om Justin klarade det borde jag också göra det. Allt jag behövde göra var att ställa mig på brädan när vågen kom. Jag låg och väntade och såg en stor våg komma emot mig. Nu gäller det! Tänkte jag. Jag gjorde som instruktören hade lärt mig och någon sekund senare var jag uppe på brädan. Det var en sådan häftig känsla!

 

Jag surfade på vågen och hörde hur dem andra hejade på mig.

-   Wohoo! Snyggt Chloé! ropade Justin och såg glad ut.

Efter ett tag ramlade jag men det gjorde inget. Jag hade klarat det! Justin simmade bort till mig och pussade mig på munnen. Jag pussade honom snabbt tillbaka men drog mig undan.

-    Justin! Tänk om mamma och pappa ser oss...

-    Och? Jag bryr mig inte om dem ser oss. Jag bryr mig faktiskt inte om någon ser oss, allt jag vill är att vara med dig... sa han och log.

-   Naaw vad söt du är! sa jag. Men när han försökte pussa mig drog jag mig bort igen.

-    Men du kanske inte vill bli sedd med mig? Sa han och såg ledsen ut.

-    Nej, det är inte det! Försäkrade jag. Jag vill bara inte gå för fort fram...

-    Okej som du vill shawty! Sa han och såg gladare ut. Jag såg hur det glimtade till i hans ögon. Men du verkade inte som om du ville ta det så lugnt när vi var på stranden i förrgår, sa han och blinkade.

-   Jag bara skrattade och slog till honom lite lätt på skoj.

-   Aaaaj! skrek Justin och låtsades få ont.

-   Oj förlåt! Slog jag dig? frågade jag ironiskt.

-    Jaa! Nu måste du pussa mig så att det går över, sa han och gav mig en hundvalpsblick.

-   Nehe du! Skrattade jag och skakade på huvudet.

Han gick närmare mig och viskade i mitt öra:

-   Då vet jag någon som är skyldig mig mååååånga kyssar när vi är ensamma. Sen vände han sig om och gick tillbaka till dem andra.

Jag visste inte vad jag skulle säga och tittade bara efter honom. Han vände sig om mot mig igen och blinkade. Jag skrattade och gav honom en ”det kan du glömma”-blick. Jag lade mig på brädan igen och väntade på att en våg skulle komma och lyfta upp mig. När det var dags hoppade jag upp på brädan och klarade det även denna gången. Överlycklig vinkade jag till dem andra. Plötsligt vickade brädan till och jag kände hur jag började tappa balansen. Rätt som det var ramlade jag i vattnet och slog brädan i huvudet. Sen blev allting plötsligt svart...

 


Damdamdaaam! Haha;) Nu går det äntligen att kommentera igen, tack vare min fantastiskt tekniska kompis Alexandra... Så kommentera på!

 


Kommentarer

Tjaaa...
Här ligger jag i soffan, hemma och är sjuk:( fast egentligen är jag inte så jättedålig, mest förkyld och ont i halsen, men måstemåstemåste bli frisk till helgen!!
Jag har iallafall fixat så det går att kommentera nu! (hoppas jag) håll bara tummarna att inget hände med designen... Aja, så fortsätt kommentera så jag kan få fler sms från Julia "Vi har fått 5 nya kommentarer!!!!!!!:D:D:D" hahahha, de e gooott!
Hoppas iallafall att ni inte är lika sjuka som mig... kanske en update ikväll, eller vad säger du julle?
Kram Alexandra

Avsnitt 9


Jag höll om hennes midja och kysste henne. Hon besvarade kyssen och den blev mer och mer passionerad. Jag förde min hand ner mot hennes rumpa, när jag plötsligt hörde hur det prasslade till i buskarna bakom oss. Jag vände mig om och släppte henne.

-       Jäklar!

-       Vad är det? Frågade hon oroligt.

-       Paparazzi… var de tvungna att förstöra denna perfekta dag?!


Chloé:

-       Tror du att han fick några bilder? Frågade jag när vi kom tillbaka till mitt hotell.

-       Jag vet inte hur länge han var där…men förmodligen, sa Justin och suckade.

-       Chloé, du måste förstå att det inte är så att jag inte vill visa mig med dig… Jag hade gärna visat upp dig inför hela världen, nej förresten, kanske inte för alla… tänk om någon kille skulle sno dig! Det skulle jag inte gå med på! Skrattade han. Men sen blev han allvarlig igen. Det är bara det, att så fort paparazzi får reda om dig kommer du inte att få en enda stund för dig själv, som inte är dokumenterad av en massa bilder som sen kommer hamna i skvallertidningarna. Jag vill bara att du ska veta det om vi skulle bli tillsammans…

Det ända jag hörde av det han sa var ”om vi skulle bli tillsammans…”. Han hade tänkt på att bli tillsammans med mig! Redan! Justin Bieber, min pojkvän… Jag kunde inte släppa tanken. Jag försökte dölja mitt leende, vilket inte var så lätt, eftersom det kändes som om jag höll på att spricka av lycka. Jag kom inte på något att säga, så jag nickade bara och kramade honom sen.

Ibland önskar jag att du inte vore så känd, sa jag, lite halvt på skämt, och suckade. Fast jag visste att det låg mycket sanning i det jag sa. Det hade varit på många sätt och vis mycket enklare om han inte hade varit så känd och ständigt vara omringad av fans och paparazzi. Tänk, då hade vi kanske redan varit tillsammans! Men jag är ändå glad för hans skull. Han har en enorm talang och det vore synd att låta den gå till spillo. Fast jag måste erkänna att jag hade velat ha honom för mig själv. Så fort jag tänkte tanken skakade jag bort den. Jag var alldeles för egoistisk.

 

Vi sade god natt och jag gick upp till mitt rum där mamma och pappa väntade. De satt ute på balkongen och pratade. Jag bytte snabbt om till pyjamas och gick sedan ut till dem.

-       Hej gumman! Hur har du haft det? Vad gjorde ni? Frågade mamma och kramade om mig.

-       Jag har haft det hur kul som helst! Först åkte vi ut med en båt och dök. Vi såg en massa fiskar och koraller och en jättestor sköldpadda och en haj till och med! Jag och Justin blev jätterädda men sen sa Ryan att den inte var farlig. När vi kom tillbaks så åt vi middag på en mysig restaurang vid stranden.

-       Det låter som du har haft en rolig dag då, sa pappa och log. Jag ser fram emot att träffa… vad hette han nu igen? Justin?… imorgon. Han verkar vara en väldigt snäll kille.

-       Ja det är han, instämde jag. Men jag tror att jag ska gå och lägga mig nu. Jag är verkligen trött, sa jag och gäspade.

-       God natt älskning, sa mamma och jag kramade dem båda innan jag gick in till badrummet för att borsta tänderna.

Jag tittade på min mobil innan jag lade mig och såg att jag hade fått ett nytt meddelande från Justin.

Tack för en underbar dag! Längtar tills jag får träffa dig imorgon. God natt sötnos, dröm sött!

 

Jag log för mig själv och skrev tillbaka.

 

Tack själv, jag hade verkligen jättekul! God natt, puss<3

Jag satte min mobil i laddaren och lade mig sedan på sängen och somnade så fort jag lade huvudet på kudden. Under natten drömde jag om Justin och om vad vi hade gjort på dagen, dykningen och om hajen. Sen ändrades drömmen och nu stod jag och Justin i mitten, omringade av en massa paparazzi. Jag blev bländad av alla blixtrar från kamerorna och de ropade på oss. Justin, Chloé, kolla hit! Justin! Chloé! Chloeeeeé! Men nu var det någon annan som ropade mig på, mamma…

Jag satte mig upp med ett ryck om märkte att jag var helt genomsvettig.

-       Chloé! Åh är du vaken nu gumman? Du såg så orolig ut när du sov.

-       Ja jag tror jag drömde en mardröm, sa jag yrvaket och gnuggade mig i ögonen.

-       Usch då! Men skynda dig nu och hoppa i duschen! Vi ska åka iväg om en timme och du måste hinna äta en rejäl frukost innan vi åker.

Jag tog en snabb dusch och vaknade till av det kalla vattnet. Sen bytte jag om till ett par jeansshorts och en rosa T-shirt.

Till frukost beställde jag pannkakor

med jordgubbar och socker, ett glas

apelsinjuice och en fruktsallad.

När jag hade ätit upp var jag så

mätt att jag knappt kunde resa mig

och kände mig verkligen inte i form

för att ställa mig på en surfingbräda!

En halvtimma senare satt vi i bilen

på väg till stranden där vi skulle

surfa. Justin skulle möta oss där,

han var på en intervju innan, fast

det visste ju såklart inte mamma

och pappa. När vi var framme hoppade

jag ur bilen och såg att Justin redan var

här. Jag gick fram till honom och strax

efter mig kom mamma och pappa. Han

kramade mig lätt och viskade i mitt höra:

-      Hej snygging! Sen vände han sig mot

mina föräldrar.

-       Mamma och pappa, började jag, det här är Justin.

Justin tog av sig sina solglasögon och log mot dem.

 Fick nyss reda på att det inte fungerade att kommentera vissa avsnitt så om det fortfarande inte funkar, skriv gärna på bloggsvar eller kommentera på första avsnittet vad ni tyckte:)

 


Avsnitt 8

Jag kände en svag bris från det öppna fönstret och det dröjde inte länge förrän jag också sov. Det sista jag tänkte på var Justin, på vad vi hade gjort idag och på hans överraskning som väntade mig imorgon…

 

Chloé:

Jag vaknade av att solen lyste i mitt ansikte. Först ville jag bara somna om men sen kom jag att tänka på Justin och sken upp. Jag hoppade ur sängen och gick fram till fönstret. Det var en perfekt dag, solen sken och det syntes inte ett enda moln på himlen. Klockan var bara 9.30 så jag tog lång tid på mig i duschen. När jag kom ut gjorde jag i ordning håret och öppnade garderoben. Efter en stunds velande bestämde jag mig för ett blått linne, ett par vita shorts och ett par söta blommiga örhängen. Jag tog på mig mina flipflops och gick till mamma och pappa för att se om de var klara för att äta frukost.  Det var dem och vi gick tillsammans ner till matsalen. När vi satt och åt kände jag hur min

mobil vibrerade i fickan.

 

Skynda dig att äta frukost och möt mig på stranden

om 15 min! xx Justin

Okej, jag skyndar mig! Kan jag inte få en ledtråd till

överraskningen?;)

Haha absolut inte! Du får hålla ut en stund till sötnos<3

Okejdå… Ses snart! Puss

Jag kastade i mig frukosten och mamma o pappa tittade konstigt på mig.

-       Ska du inte slappna av lite på semestern? Undrade pappa.

-       Justin väntar på mig på stranden… sa jag och rodnade.

-       Är Justin den killen du var med igår? Frågade mamma och log.

-       Ja och jag har ganska bråttom nu…

-       Haha men stick iväg då! Skrattade pappa

-       Tack! Jag älskar er! Sa jag och reste mig upp från stolen och skyndade mig ut.

-       Ha det så roligt! Hörde jag mamma ropa efter mig.

 

När jag kom fram till stranden såg jag Justin på en brygga och vid den låg en motorbåt förtöjd. Vad har han nu för planer? Tänkte jag och log för mig själv. När han såg mig vinkade han och jag gick ut på bryggan. Han pussade mig lätt på munnen.

-       Hej snygging, sa han och log stort.

-       Hej på dig, skrattade jag. Värst var du är glad idag då, vad ska vi göra? Får jag veta överraskningen nu? Frågade jag ivrigt.

-       Haha värst vad nyfiken du är! Men snaaaart, sa han och log sitt hemlighetsfulla leende. Han tog min hand och vi gick på båten.

 

Justin:

Vi satte oss i båten och jag höll kvar hennes hand.

-       Är ni redo att åka? Frågade Kenny mig.

Jag nickade till honom och han satte igång båten och så bar vi av. Hennes blonda hår fladdrade i vinden och jag kunde bara inte sluta titta på henne. Vilken tur jag hade som träffade henne! Jag gillade att hon var lite blyg samtidigt som hon kunde vara alldeles galen och skoja med mig.

-       Snälla berätta vad vi ska göra! Sa hon uppmanande.

-       Okej då, jag berättar väl då! Men bara för att du är så himla nyfiken, retades jag. Vi ska dyka!

Jag såg hur hon sken upp.

-       Åh vad roligt! Utbrast hon och kramade mig. Men sen såg hon lite orolig ut. Fast jag har aldrig dykt innan, sa hon osäkert.

-       Det är lugnt, jag ska visa dig, lovade jag.

Hon lutade sitt huvud mot min axel och snart var vi framme.

-       Förresten, han som kör båten, det är Kenny. Och han är även min livvakt, berättade jag. Och dem där, sa jag och pekade på de två killarna som satt där framme på båten, det är Ryan och Dan. Ryan är min ”stylist” och Dan spelar gitarr. Han är grym!

-       Ja jag tror att jag såg honom på en av dina konserter.

-       Har du varit på min konsert någon gång? Konstigt att jag inte har såg dig…

-       Nej jag har bara sett dig på tv, sa hon. Och förresten hade det inte varit så svårt att missa mig bland alla andra tusentals tjejer, sa hon och skrattade.

-       Jo, en sådan söt tjej som du är svårt att missa!

-       Haha du är rolig du! Skrattade hon.

-       Men lova att jag får ta med dig på en konsert någon gång då.

-       Ja, det hade jag gärna velat! Sa hon och log brett.

Båten stannade och vi var ganska långt bort från land nu. Vi bytte om till badkläder och tog på oss dykarutrustningen. Jag visade Chloé hur hon skulle göra och tecknen som man använde. Snart verkade hon få grepp om hur man gjorde och vi hoppade i vattnet. Under vattnet var det som en helt annan värld. Färgglada fiskar simmade rofyllt runt bland de vackra korallerna. Sandbotten var fylld med en massa snäckor i olika storlekar.  Jag såg en stor vattensköldpadda simma förbi och pekade på den för att visa Chloé. Hon fick syn på den och såg fascinerad ut. Wow vad söt hon var! Hon såg ut som ett litet barn när hon simmade runt bland fiskarna med stora nyfikna ögon. Men när jag tittade på hennes kropp påmindes jag om att hon inte var ett litet barn längre… Jag simmade närmare henne och hon vände sig mot mig. Jag tecknade åt henne att hon skulle ta av sig andningsmasken och hon gjorde som jag visade. Jag tog hennes ansikte i mina händer och våra läppar möttes. Hon kysste mig ivrigt och jag njöt av att få ha hennes mjuka härliga läppar mot mina igen. Efter ett tag var vi tyvärr tvungna att sluta för att hämta luft. Vi simmade upp till ytan och tog ett djupt andetag. Vi simmade en stund till och tittade på alla fiskarna. Plötsligt fick jag en obehaglig känsla av att någon

tittade på mig. Jag vände mig om och såg varelsen simma emot mig. En haj! Jag tog Chloés han och såg på hennes ansiktsuttryck att hon också hade sett den. Vi fick båda panik och simmade det snabbaste vi kunde tillbaka till båten. Det dröjde inte länge tills vi äntligen var uppe i båten och i säkerhet. Vi stod en stund och skakade medan vi hörde någon som skrattade åt oss. Vi vände oss om och såg Ryan som fortfarande låg kvar i vattnet och skrattade så att han grät.

-       Ryan, skynda dig! Ropade jag och Chloé samtidigt.

-       Haha lugna er, sa Ryan.

-       Men såg du inte hajen! Utbrast jag förskräckt

-       Jo det gjorde jag Justin, sa Ryan som fortsatte att skratta. Men den är inte farlig! Det finns inga farliga hajar här!

Både jag och Chloé tittade på honom och såg förvånade ut.

-       Men ni skulle ha sett er själva! Det såg ut som om ni skulle kissa på er! Garvade Ryan.

Jag och Chloé tittade på varandra och brast ut i skratt.

-       Herregud, sa Chloé mellan skrattattackerna. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv!

-       Haha inte jag heller… jo förresten! När jag inte hittade dig på flygplatsen och trodde att jag aldrig skulle få se dig igen…

-       Naaw vad söt du är! Sa hon och kysste mig.

Vi kysstes en stund men avbröts av att någon harklade sig bakom oss.

-       Hallå skaffa ett hotellrum hörni, retades Ryan.

Jag blängde åt honom, lite sur över att han avbröt ett så mysigt ögonblick.

-       Förlåt, sa Ryan som tydligen hade märkt att jag var lite sur. Men Kenny undrade om ni var redo att åka?

-       Visst, sa jag och tog Chloés hand. Vi satte oss och tittade på solnedgången medan vi åkte hem.

När vi kom fram tog jag Chloé till en restaurang vid stranden där jag hade bokat bord. En servitör visade oss till våra platser och vi satte och ner och beställde. Vi var nästan helt ensamma på restaurangen och det var väldigt mysigt. Vi satt och pratade medan vi åt jättegod mat och jag kände mig så avslappnad och mig själv med henne.

När vi hade ätit klart tog vi en promenad längs vattnet. Jag höll om hennes midja och kysste henne. Hon besvarade kyssen och den blev mer och mer passionerad. Jag förde min hand ner mot hennes rumpa, när jag plötsligt hörde hur det prasslade till i buskarna bakom oss. Jag vände mig om och släppte henne.

-       Jäklar!

-       Vad är det? Frågade hon oroligt.

-       Paparazzi… var de tvungna att förstöra denna perfekta dag?!

 


 


Ikväll...

Tjaa!
Ikväll ska vi på Never Say Never! Och efter det blir det kanske en liten update:D
Så kika in igen!
Kram
Alexandra och Julia

Avsnitt 7

Åh vad söt han är! Jag gick bort till mamma och pappa och frågade om det var okej om jag gick tillbaka till hotellet lite tidigare. De var mitt uppe i en diskussion och bara mumlade ett jadå. Jag kramade dem och skyndade mig till stranden där Justin väntade på mig i solnedgången.

 

Chloé:

Jag skyndade mig till stranden och det var betydligt längre än vad jag trodde. Men det var det absolut värt! När jag kom fram satt Justin på en filt på stranden och tittade ut över havet. Han hade på sig ett par shorts och en skjorta och var supersöt med sin solbrända hy. Jag gick fram till honom och satte mig bredvid honom på filten.

 

Justin:

Jag satt och väntade på Chloé och började smått undra vart hon tog vägen. Hoppas hon inte tyckte att jag lät töntig när jag sa att jag saknade henne. Det var ju bara några timmar sedan vi sågs. Men jag saknade henne faktiskt! Jag hörde någon komma bakom mig och vände mig om. Där stod hon och var ännu sötare än vanligt i sin vita klänning och kofta. Hon satte sig bredvid mig och jag kramade om henne.

-       Hej, förlåt att jag blev sen, det var längre än vad jag trodde, sa hon och log ursäktande.

-       Det gör inget, försäkrade jag. Vad söt du är förresten!

-       Tack, du med!

Jag plockade fram jordgubbarna och godiset som jag hade tagit med mig.

-       Åh vad gullig du är! Sa hon och tog en jordgubbe.

-       Men inte lika gullig som dig! Sa jag och hon skrattade.

Hon hade världens gulligaste skratt! Jag lade armen om henne och hon tittade upp på mig. Jag lutade mig närmare och några sekunder senare kände jag hennes mjuka läppar mot mina. Jag flyttade händerna till hennes midja och hon lade händerna om min nacke och kyssen blev mer och mer passionerad. Till slut drog hon sig tillbaka och kollade på mig.

-       Wow! Mumlade jag för mig själv.

Vi satt och pratade en stund och tittade på solnedgången och jag hade armen runt henne.

- Vill du bada?

- Men vi har ju inga badkläder… började hon.

- Det gör inget, sa jag och blinkade.

Jag såg hur hon funderade en stund, men tog sedan av sig klänningen så att hon stod i bara underkläder.

-       Försten i! Ropade hon o sprang ner mot vattnet.

 

Jag skyndade att ta av mig kläderna och kunde inte låta bli att snegla på Chloé som nu var framme vid vattnet. Hennes kropp var så….sexig. Jag kom på mig själv med att bita mig i läppen och sprang sedan efter henne. Vattnet var fortfarande ljummet. Jag gick närmare Chloé och lutade mig fram för att kyssa henne, men blev överraskad när hon plötsligt skvätte vatten på mig. Jaså hon ville leka lite först? Tänkte jag förvånat och skrattade för mig själv. Jag började skvätta vatten på henne och hon skrek till och skrattade.

Vi skvätte på varandra och sprang runt i vattnet, och jag kunde inte sluta titta på henne. Hon hade på sig en rosa bh men matchande rosa spetstrosor. Gud vad jag ville ha henne, bara smeka hennes bröst och rumpa. Men jag lugnade ner mig själv, jag ville ju inte skrämma bort henne. Istället närmade jag mig henne och tog hennes kinder i mina händer och lutade mig fram för att kyssa henne och den här gången lät hon mig kyssa henne. Våra läppar möttes och en stund senare blev kyssen till hångel. Jag drog hennes bara kropp ännu närmare min och höll händerna om hennes midja. Vi flyttade oss närmare stranden och jag lade henne försiktigt ner i vattenbrynet och lade mig sedan över henne medan vi fortfarande kysstes. Vi var helt ensamma på stranden, bara hon och jag. Till slut avslutade vi kyssen och släppte varandra.

 

Chloé:

Det enda jag kunde tänka på var: Wow! Han var verkligen bra på att kyssas och hans läppar var så mjuka och underbara. När jag tänkte på det kände jag hur det pirrade till i magen. Jag kunde inte låta bli att bli lite nervös. Jag hade aldrig gjort något liknande innan, men med Justin kändes allt bara så naturligt. Jag ville bara ha mer och mer. Vi låg på stranden och tittade på varandra och det hade börjat bli mörkt ute nu och man kunde se några stjärnor på himlen. Han var så vacker när han låg där. Jag kunde inte sluta tänka på vilken tur jag hade! Hur hände allt det här? Ena sekunden var jag bara en liten blyg tjej som knappt kysst någon och sedan låg jag här, bara några dagar senare, på en strand och hånglade med en kille. Och inte vilken kille som helst för den delen! Jag log för mig själv medan vi gick tillbaka till filten och klädde på oss. Jag måste erkänna att jag hade kollat in hans mage och den var, tro det eller ej, vältränad. Jag blev förvånad med tanke på att han inte verkade träna så mycket. Men som sagt, han har ju ALLT! Jag märkte hur jag började tycka om honom allt mer och det pirrade till i magen så fort jag tänkte på honom, Justin…

Jag tittade på min mobil och såg att jag hade fått ett sms från mamma:

 

Hej gumman! Var är du? Börjar bli lite orolig nu… Kram mamma

Shit! Jag hade varit här längre än vad jag hade tänkt. Jag skyndade mig att skicka ett meddelande och hoppades att de inte hade blivit allt för oroliga och börjat leta efter mig. Mina föräldrar var egentligen inte av den oroliga eller stränga typen, men jag hade ju trots allt sagt att jag bara skulle till hotellet, inte att jag skulle till stranden.

 

Förlåt mamma, glömde av tiden! Var på stranden en stund, men jag kommer om 10 min…

Jag vände mig om och såg att Justin stod och tittade på mig och log.

-       Du är så fin, sa han och tog tag om min midja och böjde sig ner för att kyssa mig. Jag kunde inte motstå att kyssa honom tillbaka och drog mina fingrar genom hans blöta hår.

-       Jag måste gå nu, Justin, sa jag efter ett tag och drog mig tillbaka. Men vi ses imorgon va?

-       Ja som vi bestämde. Och jag har en överraskning åt dig, sa han hemlighetsfullt.

-       Vadå? Frågade jag nyfiket.

-       Haha det får du ju inte veta dummer, skrattade han, annars blir det ju ingen överraskning! Du får veta imorgon, tillade han och log det där gulliga och lite hemlighetsfulla leendet som jag älskade.

-       Okej då! Men nu måste jag verkligen gå, sa jag och pussade honom lite lätt på munnen.

 

Jag började gå bort mot hotellet men vände mig om igen.

-       Förresten, började jag, mamma och pappa undrade om du ville följa med och surfa i övermorgon…

-       Ja gärna! Har du berättat för dem om mig då?

-       Ehm… nej! Jag sa att jag var med en kille på stranden, men jag tror att jag kanske råkade glömma att nämna för dem vem killen är… sa jag och skrattade.

Justin skrattade högt.

-       Haha ja men då får dem nog en rolig överraskning, sa han och blinkade.

Jag bara skrattade och skakade på huvudet. Jag vinkade hejdå och vände mig om igen.

 

Uppe i hotellrummet var det mörkt. Mamma och pappa hade redan somnat i deras sovrum. Jag borstade tänderna och tog på min pyjamas och släckte. Det var svalt och skönt under det tunna lakanet. Jag kände en svag bris från det öppna fönstret och det dröjde inte länge förrän jag också sov. Det sista jag tänkte på var Justin, på vad vi hade gjort idag och på hans överraskning som väntade mig imorgon…


Vad tyckte ni? Går det för fort fram?
Kom gärna med kritik, både positiv och negativ!

Avsnitt 6


Jag kramade honom och viskade i hans öra

-       Du är inte som någon kille jag träffat innan, du är verkligen speciell.

-       Har jag sagt att du är den sötaste tjej jag någonsin träffat? Jag vet att vi bara har känt varandra i några dagar, men jag börjar verkligen gilla dig.

Jag bara log och kramade honom ännu hårdare.Chloé:

Efter några timmar ringde mam ma mig och sa att jag var tvungen att komma till hotellrummet och göra mig klar till middagen. Jag sa hejdå till Justin och han kramade om mig och verkade inte vilja släppa taget.

-       Vill du träffas imorgon också ? Frågade han.

-       Självklart! Sa jag och log och gick sedan tillbaka till hotellet.

 

-     Var har du varit hela dagen? Frågade mamma nyfiket.

-     På stranden, svarade jag och log och funderade en stund innan jag tillade: Med en kille…

-      Jaså? Sa mamma bara och log och som tur var frågade hon inget mer. Hon är verkligen världens bästa mamma, tänkte jag. Jag duschade en lång stund och när jag kom ut borstade jag håret och fönade det. Sen satte jag på mig lite rouge och mascara medan jag funderade på vad jag skulle ha på mig. Till slut bestämde jag mig för en vit klänning med en kortarmad grå kofta och ett par enkla ballerinaskor. Till sist sprutade jag på mig lite av min nya parfym som jag köpte på flygplatsen.

 

 

Jag och pappa väntade på att mamma skulle bli klar och sen gick vi till restaurangen. Jag beställde in grillad tonfisk med sallad och det var verkligen gott.

Vi satt och pratade om vart vi skulle åka på nästa utflykt och pappa kom med ett förslag som både jag och mamma tyckte om. Vi skulle lära oss att surfa! Jag har alltid velat prova att surfa, det ser så härligt ut att åka på vågorna.

-       Om du vill kan du fråga den         där killen som du var med           idag? Sa mamma.

-       Jag vet inte mamma, sa jag         oroligt. Jag hade ju inte               berättat att killen jag var             med i självaste verket var           Justin Bieber!

-       Jo gör det! Sa pappa. Det blir väl kul?

-       Jag kan väl fråga honom antar jag…

-       Ja gör det! Sa mamma glatt. Eftersom jag aldrig hade haft en pojkvän så tyckte dem nog båda att det var             kul att jag hade börjat umgås med någon kille.

Jag påminde mig själv att fråga Justin imorgon om han ville följa med. Jag hoppades nästan att han inte kunde komma, för då hade jag slippa förklara för mamma och pappa vem ”killen” var.  Annars hade jag ganska tråkigt när vi åt.  Mamma och pappa pratade om massa vuxensaker och om personer som jag inte kände. Ibland kunde det vara tråkigt och ensamt att vara det enda barnet, även om det självklart hade sina fördelar. Jag bestämde mig för att gå på toa, mest för att ha något att göra. På väg till toaletten kände jag hur min mobil surrade till och jag tittade på displayen. Justin…

Hej! Saknar dig redan… Har du tråkigt?;)

Haha ja hur kunde du veta det? Önskar att du var här!

Tror du att du kan smita där ifrån och komma och kolla på solnedgången med mig?<3

Kanske det;) Ska försöka komma, om typ 15 min…Puss

Längtar redan!

Åh vad söt han är! Jag gick bort till mamma och pappa och frågade om det var okej om jag gick tillbaka till hotellet lite tidigare.

De var mitt uppe i en diskussion och bara mumlade ett jadå. Jag kramade dem och skyndade mig till stranden där Justin väntade på mig i solnedgången.

 De första kapitlena är ganska korta, men dem blir längre! Vad tyckte ni?


Christian Beadles- Growing up

 

 

Här kommer en rolig video från Christian Beadles, Justins kompis.

 


Tack!

Hej på er!

Jag ville bara tacka för alla snälla kommentarer. Haha jag sitter typ och hoppar på stolen så fort jag ser att jag har fått en ny kommentar eller fler läsare. Så fortsätt kommentera, så blir jag ännu mer peppad på att skriva fler kapitel. Precis som Alexandra skrev förut så berättade jag inte för någon om att jag hade skrivit en novell, eller börjat skriva kanske, för det kommer myyyyycket mer!;) När mina kompisar sen övertalade mig att göra en blogg (med min grymma kompis Alexandras hjälp) så hade jag inte drömt om att få så många läsare! Haha! Men som sagt, fortsätt kommentera och sprid gärna vidare bloggen.
Ikväll kommer jag lägga ut kapitel 6! Så missa inte det:) Och jag lovar er att det kommer bli mer och mer romantiskt, men jag vill inte att det ska gå alldeles för fort bara.
Hoppas att ni tycker om min novell,
Kramar Julia

Tack Evelina!

Hej!
Nu har vi fått bloggsvar! Den ligger vid menyn till höger, så fråga på! Tyvärr så har det hänt nåt med hela designen då jag la in den, men det får ni leva med tills imorgon, klockan är lite mycket för det nu!
Hur som helst, stort tack till EVELINA som skickade en inbjudan till oss! klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
Puss och kram!


Avsnitt 5

 

Jag tittade mig i spegeln och tänkte ”Det får duga!” Jag tittade på klockan och såg att det var 3 minuter kvar tills jag skulle träffa honom på stranden. Med mobilen i handen sprang jag ner till receptionen och ut till stranden för att träffa Justin…

 

Justin:

Jag satt på stranden och väntade på henne. Det var en varm dag och trots att jag bara hade på mig ett par shorts och en T-shirt så kändes det som jag höll på att svettas ihjäl. Men något som jag ville ännu mer än att hoppa i havet, var att få träffa Chloé igen. Jag hade inte kunnat sluta tänka på henne sedan vi sa hejdå på flygplatsen. Men Scooter hade tvingat mig att göra en massa tråkiga intervjuer. Alla frågar samma sak: Så, frågan vi alla vill veta: Är Justin Bieber singel? Eller: Dejtar du någon just nu? Har du någon flickvän? Är du och Selena Gomez tillsammans? Vi såg dig hångla med Jasmine Villegas, är ni tillsammans nu? Blablabla… Herregud! Kunde man inte få umgås med tjejer utan att vara tillsammans eller? Har de möjligtvis hört talas om ordet tjejkompisar? Nej, skulle inte tro det… Jag gillade inte varken Selena eller Jasmine på det sättet. Visst, båda två ser bra ut, men inte i närheten lika söta som Chloé. Och jag erkänner att jag kanske kysstes med Jasmine i baksätet en gång, och med Selena på St. Lucia, men det var bara något som hände, inget seriöst. Jag skulle inte kunna tänka mig att vara tillsammans med någon av dem. Ska jag vara ärlig hade jag faktiskt inte tänkt på att vara tillsammans med någon tjej, ända tills nu. Tills jag träffade Chloé. Jag vet att det låter konstigt och dumt eftersom jag bara träffat henne en gång, men det känns som att jag har känt henne i hela mitt liv…

Mer hann jag inte tänka förrän jag såg henne, Chloé. Hon kom ut från hotellet klädd i korta shorts och ett sött linne. Gud vad hon var snygg! Hon tittade sig runt omkring och jag vinkade till henne. När hon såg mig log hon och kom fram till mig. Vi kramades och jag fick äntligen hålla om henne igen. Vi satte oss ner på den varma sanden.

-       Så vad har du gjort dem senaste dagarna? Frågade jag nyfiket.

-       Inget speciellt, badat och solat, varit med mamma och pappa, åkt på utflykt, tänkt på dig…

När hon sa det kändes det som om mitt hjärta tog ett extra skutt. Hon hade tänkt på mig!

-       Jaså? Vad tänkte du på då? Frågade jag och log ett flörtigt leende.

-       Nja, bara på vilken idiot du var som gick rakt in i mig på flygplatsen, på hur tråkigt det var att prata med dig, på hur extremt ful och tråkig du är och hur skönt det var att äntligen få slippa dig när vi sa hejdå, sa hon och skrattade.

-       Ha-ha vad rolig du är! Sa jag och låtsades vara sur men kunde inte hålla mig för skratt jag heller.

-       Men vad säger du? Ska vi bada? frågade hon när hon hade slutat skratta.

-       Ja gärna! Jag tror jag håller på att dö av värmeslag!

Vi bytte om till badkläder och hoppade i det turkosa havet. Det var så skönt att få svalka av sig lite. Vi skrattade och simmade runt och bara njöt av det härliga vädret. Jag stannade upp och tittade henne rakt i ögonen och strök bort en lock som hade klistrat sig fast på hennes kind. Jag kunde inte motstå längre så jag lutade mig fram och pussade henne på kinden.

 

Chloé:

När han pussade mig visste jag inte vad jag skulle göra. Jag kände hur jag började rodna och gjorde det enda jag kom på: skvätte vatten på honom. Det kanske inte var det mest romantiska att göra men det bröt i alla fall den pinsamma tystnaden och det dröjde inte länge tills vattenkriget startade. Vi skvätte på varandra och jag försökte springa ifrån honom men han började jaga mig. Till slut stannade jag och tog i rejält så att han blev översvämmad av vatten.

-       Nej nu! Skrek han och lyfte upp mig och doppade hela mig under vattnet.

Jag skrattade och skrek:

-       Släpp mig Justin!

Han bara skrattade och doppade mig ännu en gång. Sen satte han ner mig igen och tog min hand och drog med mig tillbaka till våra handdukar på stranden.

 

Vi lade oss på handdukarna och låg och solade och pratade om allt möjligt. Justin beställde färsk frukt som vi snabbt åt upp. Jag berättade om mitt liv hemma i Sverige och han frågade mig om mina kompisar och om jag hade någon pojkvän. Jag var helt ärlig och berättade att jag faktiskt aldrig hade haft en pojkvän. Jag hade inte träffat någon som kändes rätt. Han bara log och såg ännu gladare ut. Han berättade att han hade haft några flickvänner innan han flyttade från Canada men att de hade inte hade varit seriöst och de hade gjort slut efter bara några veckor.

-       Nu när jag har blivit känd är det svårt att hitta någon som gillar mig bara för mig, och inte förr att jag är känd, sa han och såg lite ledsen ut.

-       Jag måste erkänna att jag blev väldigt chockad när jag först träffade dig men nu märker jag att du bara är en helt vanlig kille, faktiskt ganska tråkig... jag fattar inte varför alla tycker att du är så himla speciell egentligen!

Han såg förvånad ut och förstod inte att jag skojade med honom.

-       Haha vad lättlurad du är! Skrattade jag och såg hur han drog en suck av lättnad.

Jag kramade honom och viskade i hans öra

-       Du är inte som någon kille jag träffat innan, du är verkligen speciell.

-       Har jag sagt att du är den sötaste tjej jag någonsin träffat? Jag vet att vi bara har känt varandra i några dagar, men jag börjar verkligen gilla dig.

Jag bara log och kramade honom ännu hårdare.

 Vad tyckte ni? Vill ni ha mer?;)
Blir jätteglad för alla kommentarer, så fortsätt gärna med det!

 


Bloggsvar?

Hejhej!

Tänkte att det kanske blivit dags att berätta lite mer om oss, vi har ju bara haft bloggen sen i fredags, men ändå. Vi är två tjejer som är 15 år, men det är Julia som skriver novellen, vilket också var anledningen till varför vi startade bloggen. Så det är bara hon som ska ha beröm för den! Vi kommer lägga upp nya kapitel lite då och då, Julia har faktiskt hela 11 kapitel på lager... och jag lovar, det blir bara bättre och bättre! Så nu har ni något att se fram emot!
Jag heter Alexandra, och ja, varför är jag med egentligen? Julia berättade inte om novellen för mig förrän... ja, i fredags faktiskt, vilket jag tyckte var lite för sent... haha! men iallafall, hon var väl rädd för att jag skulle skratta eller nåt, jag är väl inte något direkt Bieber fan kan jag inte påstå, visst är han snygg (kan någon neka det!?) och han verkar som en väldigt skön person, men inte mer än så... I vilket fall som helst så skrattade jag inte, utan stod mest och halv skrek (nej, jag är inte hysterisk) att jag var besviken på henne som inte berättat direkt,mitt i köpcentret där vi var när hon berättade, menmen, när det lagt sig var min enda reaktion "Det är klart du ska lägga ut det på en blogg!", och den kvällen efter att bara läst ett kapitel så satte jag igång med designen, med Julia som smakråd. Vi ville inte ha en blogg bara för "Beliebers" så designen blev ganska neutral, man kan ju trots allt byta ut Justins namn mot vilket som helst, eller hur?
Så jag är bara här för designen, men också för att agera smakråd och lite annat smått och gott...
Men nu till poängen, åt min fantastiskt tekniska kompis vägnar, så har hon önskat att jag skall fixa bloggsvar (där ni kan ställa frågor), men för att fixa detta måste man få en inbjudan, så min fråga till er:
Är det någon som har bloggsvar och kan skicka en inbjudan till oss?

Detta hade varit jääättesnällt, och självklart får man en länkning (både i menyn och i ett inlägg) som tack!
Så ha de bra, och fortsätt följa vår blogg och Julias novell!
Kram
Alexandra

Avsnitt 4


- Okej, men vi hörs så kanske vi kan träffas någon dag. Jag har ledigt i en vecka.

- Vad kul, utbrast hon och sken upp. Eller jag menar, okej…. Då hörs vi kanske! Sa hon och rodnade.

Jag kramade henne en sista gång innan vi sa hejdå och sen vände hon sig om. Någon minut senare var hon borta, och tro det eller ej, men jag saknade henne faktiskt redan…

 

Chloé:

Det hade snart gått två dagar sedan vi kom hit, sedan jag träffade Justin… Och han hade inte hört av sig. Jag vågade inte smsa honom för jag ville inte verka klängig, men nu började jag faktiskt undra var han hade tagit vägen. Han kanske inte kände likadant för mig som jag kände för honom. Gud vad dum jag är! Hur kunde jag så snabbt börja falla för en kille som jag inte ens kände?

Hur kunde jag inbilla mig att en världskänd artist skulle tycka om någon obetydlig person som jag…? Jag avbröts mitt i mina tankar när telefonen surrade till.

 

Hej sötnos! Förlåt att jag inte hört av mig, men jag hade en massa intervjuer och kunde inte komma ut från hotellet pga alla fans… hehe;) Men har du lust att träffas idag?

xx Justin

Jag läste smset en gång till och log för mig själv. Så jag hade kanske inte så fel som jag trodde? Jag skrev snabbt ett svar tillbaka och läste igenom det innan jag tryckte på skicka.

 

Hej där! Haha det är lugnt, jag har haft fullt upp med att ligga och sola på stranden;) Träffas gärna idag! Var och när? Puss

Det dröjde inte länge innan jag fick ett svar.

 

På stranden vid ditt hotell om 30 min? Saknar dig redan

Visst…. Men vänta lite! Hur vet du var jag bor?!

Haha… jag har mina kontakter;)


Jag skrattade för mig själv och funderade en stund innan jag skrev:

 


Jag skyndade mig att hoppa in i duschen och satte på mig ett par jeansshorts med ett blommigt linne och sminkade mig lite. Jag tog med mig min badväska och stoppade ner bikini och handduk. Till sist tog jag fram ett par söta sandaler. Jag tittade mig i spegeln och tänkte ”Det får duga!” Jag tittade på klockan och såg att det var 3 minuter kvar tills jag skulle träffa honom på stranden. Med mobilen i handen sprang jag ner till receptionen och ut till stranden för att träffa Justin…


Kort kapitel, men ni får hålla ut! Ett till är på väg!

Kommentera gärna idéer och vad ni tycker!


Avsnitt 3


Efter ett tag sa vi hejdå, kramades och så gick jag tillbaka till min plats. Han är verkligen inte som någon annan…

- Var har du varit? Frågade mamma yrvaken

- Eh… jag var bara på toa, och det var många i kön, svarade jag tankspritt, medan jag tänkte på Justin och log.

 

Chloé:

Jag satt och tittade ut genom fönstret och såg turkost vatten med långa sandstränder. Det skulle bli så skönt att få lite semester och sol. Jag kunde fortfarande inte sluta tänka på Justin. Jag vet inte vad det var med mig, jag har aldrig känt så för någon på det här sättet innan.  Han är verkligen speciell, och inte bara pågrund av att han förmodligen är världens snyggaste kille, en av dem största artisterna som finns, har miljontals galna fans som gör vad som helst för att få träffa honom… Nej han verkade även vara en riktigt snäll kille, jordnära, och väldigt rolig! Snacka om att ha allt! Kunde man hitta någon mer perfekt kille egentligen? Visst skulle det säkert vara jobbigt att vara omringad av en massa paparazzi dygnet runt och att nästan aldrig få ha ett privatliv, men det skulle jag nog vänja mig vid…. Plötsligt började jag skratta för mig själv, jag betedde mig som om vi redan var tillsammans. Vem vet, jag kanske aldrig träffar honom igen? Nej, jag var tvungen att träffa honom igen, bara en gång till! Jag måste leta reda på honom när vi gått av planet.

 

En kvart senare landade planet. Jag skyndade mig att ta ner väskan från bagageluckan så att jag kunde komma av först. Men jag var visst inte den ända som hade den tanken, och några sekunder senare fylldes hela planet av människor som slet ner sina väskor. Jag suckade och hade inget annat val än att vänta på alla andra tills det var min tur att gå av. Bara inte Justin redan hade gått! Jag kollade runt omkring mig men såg honom ingenstans…

 

Justin:

Var va hon? Jag tog min väska och gick av planet samtidigt som jag letade efter henne. Jag hann ju inte ens be om hennes mobilnummer. Jag sträckte på mig och sökte genom folkmassan. Plötsligt såg jag en blond tjej som gick tillsammans med en man och en kvinna. Hon såg också ut att leta efter någon. Det måste vara hon.

- Chloé! Ropade jag och viftade med händerna allt vad jag kunde. CHLOÉ!!

 

Hon vände sig om och mötte snart min blick och log. Hon sa något till sina föräldrar och sprang sedan mot mig.

- Hej, log hon och kramade mig.

Jag hade kunnat hålla om henne sådär hela dagen. Jag ville inte släppa taget. Men jag var illa tvungen, annars tror hon väl att jag är knäpp. Jag släppte henne motvilligt och tittade in i hennes vackra ögon.

- Hej, sa jag till slut. Jag var rädd att jag hade tappat bort dig…

- Jag med, sa hon blygt.

- Kan jag få ditt… sa vi båda exakt samtidigt och tittade på varandra och brast ut i skratt. Åh vad hon var söt när hon skrattade.

- Kan jag få ditt mobilnummer? Frågade jag sen och log

- Haha tänka sig, precis vad jag skulle fråga! Skrattade hon medan hon knappade in sitt mobilnummer i min telefon och gav mig sin mobil. Jag lade snabbt in mitt nummer och gav tillbaka den.

- Du, jag måste nog gå innan mamma och pappa undrar vart jag tog vägen, började hon och såg lite ledsen ut.

- Okej, men vi hörs så kanske vi kan träffas någon dag. Jag har ledigt i en vecka.

- Vad kul, utbrast hon och sken upp. Eller jag menar, okej... Då hörs vi kanske! Sa hon och rodnade.

Jag kramade henne en sista gång innan vi sa hejdå och sen vände hon sig om. Någon minut senare var hon borta, och tro det eller ej, men jag saknade henne faktiskt redan…

 

 

 


Vad tycker ni? Vill ni ha mer?

Ge gärna feedback!


Justin Bieber on Chelsea Lately


Justin Bieber on Lopez Tonight


Avsnitt 2

 

-       Vad kul… Mer hann jag inte säga förrän mamma ropade på mig

-       Chloé! Du måste komma nu, annars missar vi planet!!

-       Jag måste gå, sa jag besviket och började springa efter mamma.

-       Hejdå! Hoppas att vi ses igen! Ropade han efter mig…


Chloé:

Vi fortsatte springa och hann fram till gaten i sista sekund.

-       Vad gjorde du där borta förresten, och vem var den där killen? Frågade mamma.

-       Eh… jag stannade för att knyta skosnörena och då sprang en kille in i mig så att jag ramla.

-       Jaha, svarade mamma fundersamt. Tyckte att jag kände igen honom bara… sa hon tyst.

Jag sa inget och så gick vi på planet.

 

2 timmar senare…

Jag vaknade med ett ryck. Usch vad kallt det var! Jag tittade runt mig och såg mamma och pappa sova bredvid mig. Pappa snarkade med öppen mun och jag kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv. Jag reste mig upp och gick till toaletten.

 

Justin:

Gud vad jag måste gå på toa! Jag reste mig upp och gick med snabba steg mot den lilla flygplanstoaletten. Jag gillade inte dem små toaletterna eftersom jag hade klaustrofobi och brukade därför försöka undvika dem. Men nu kunde jag inte hålla mig längre. När jag reste mig upp kände jag hur stel jag var i nacken. Flygplansstolar var verkligen inte en hit, och då satt jag ju ändå i förstaklass. Tänk på dem som sitter där bak och trängs i de små sätena… Jag börjar faktiskt bli en diva! Tänkte jag och skrattade för mig själv. Jag fortsatte bak till toaletten och när jag närmade mig såg jag en tjej med blont hår med ryggen vänd mot mig, och jag såg direkt vem det var…

 

Chloé:

- Hej! Hörde jag en röst bakom mig och ryckte till. Jag vände mig om och där stod han igen, Justin…

- Hej! Utbrast jag förvånad. Du skrämde mig!

- Haha förlåt! Jag blev bara så överraskad av att se dig här! Jag visste ju att du också skulle till Miami, men inte att vi skulle åka med samma plan.

- Haha nej inte jag heller, skrattade jag.

- Kan du vänta här i två sekunder? Jag måste verkligen gå på toa!

Det förklarade varför han inte kunde stå stilla. Visst, svarade jag bara och log. Strax efter hörde jag hur han spolade och han kom ut igen, mycket lugnare.

- Åh vad skönt, skrattade han. Kan du inte komma och sätta dig framme hos mig en stund, och prata? Frågade han och log det där gulliga leendet.

Hur kunde han vara så söt egentligen? Tänkte jag för mig själv. Jag tvekade en stund men sen tänkte jag varför inte? Mamma och pappa sover säkert fortfarande och hur kan jag motstå att säga ja.

- Jo, visst, svarade jag och följde med honom till hans plats.

Han åkte första klass, förstås, och när jag satte mig kände jag hur mycket skönare de här sätena var. Så här skulle man flyga varje gång…

 

Justin:

Jag kunde fortfarande inte komma över hur söt hon var! Hon satte sig bredvid mig och log.

- Såå…. Var kommer du ifrån? Undrade jag, mest för att komma på något att säga.

 

- Sverige, svarade hon.

Så det var alltså sant som alla säger, svenska tjejer ÄR verkligen snygga. Speciellt den här tjejen…

- Dit måste jag åka någon gång! Då kanske du kan visa mig runt? Frågade jag och blinkade med ena ögat.

- Haha ja, kanske det, sa hon och flörtade tillbaka.

Vi satt ett tag och pratade om allt möjligt. Hon var verkligen lätt att prata med, hon var glad och hade bra humor, och ett väldigt vackert leende, och dem där ögonen... Allt det som jag önskade hos en tjej. Hon var inte som någon annan jag någonsin träffat, den här tjejen var speciell, tänkte jag och kände hur det pirrade i magen.

 

Chloé:

Efter ett tag sa vi hejdå, kramades och så gick jag tillbaka till min plats. Han är verkligen inte som någon annan…

- Var har du varit? Frågade mamma yrvaken.

- Eh… jag var bara på toa, och det var många i kön, svarade jag tankspritt, medan jag tänkte på Justin och log.Avsnitt 1

 

På Atlantas flygplats…

 

-     Skynda dig! Ropade pappa andfått.

Vårt plan gick om 20 minuter så vi var tvungna att springa genom hela flygplatsen. Plötsligt var jag nära på att snubbla och upptäckte att mina skosnören hade gått upp. Jag stannade för att snabbt knyta dem, när någon sprang rakt in i mig så att jag föll omkull.

-      Va faaan!

 

Justin:

Jag var helt inne i min mobil och märkte inte att jag sprang rakt in i någon…

-       Va faaan!

-       Gud, förlåt! Utbrast jag och tittade ner på tjejen som låg på golvet. Det var den sötaste tjejen jag någonsin sett, och då har jag träffat mååååånga tjejer med tanke på att jag har en sisådär miljontals tjejfans… Hon tittade upp på mig med sina vackra blå ögon och jag trodde att jag skulle svimma så söt hon var. Vi stirrade på varandra i vad som kändes en evighet och hennes blick ändrades från irriterad till helt chockad…

 

Chloé:

O herregud! Jag trodde att jag drömde! Var det verkligen han? Han kollade på mig och log ett jättegulligt leende och han var ännu snyggare i verkligheten.

-       OMG! Du är ju Just…. Eh, hej! Log jag generat. Jag visste inte vad jag skulle säga. Han bara stod och tittade           på mig med det där gulliga leendet.

-       Hej, log han och sträckte fram sin hand för att hjälpa mig upp. Jag är verkligen ledsen, jag såg dig inte!

-       Det är lugnt, skrattade jag fortfarande lika chockad. Tänk att det verkligen var han.

-       Vad heter du? Frågade han nyfiket, nu när vi båda stod upp.

-       Chloé, svarade jag och kunde inte sluta le.

-       Chloé… förlåt, men du är den sötaste tjej jag någonsin träffat, sa han blygt.

 

Jag visste inte vad jag skulle säga och kände hur mina kinder blev allt rödare. Kallade Justin Bieber mig precis för söt? Jag kunde inte tro att det var sant…

-       Vart ska du? Fortsatte han.

-       Miami.

-       Jag med! Utbrast han glatt.

-       Vad kul… Mer hann jag inte säga förrän mamma ropade på mig.

-       Chloé! Du måste komma nu, annars missar vi planet!!

-       Jag måste gå, sa jag besviket och började springa efter mamma.

-       Hejdå! Hoppas att vi ses igen! Ropade han efter mig…

 

 


Vad tycker ni? Kommer de att träffa varandra igen?

Kommentera gärna!


RSS 2.0