Avsnitt 41, The End

 

- Ingenting speciellt, vill du träffas? ;)

- Ja, vi måste prata…

Sista svaret var konstigt tyckte jag, men tänkte att vi fick ta det imorgon. Även fast jag var orolig för att ha gjort något fel, så var jag alldeles för trött för att göra något åt det nu. Jag lutade huvudet mot rutan och somnade till igen.

 

Jag ringde på hemma hos Chloé och väntade otåligt tills jag hörde fotsteg närma sig dörren. Det var Chloés mamma som öppnade dörren.

-       Hej, Justin. Sa mrs. Johnsson och log.

-       Hej, svarade jag. Är Chloé hemma?

-       Ja, hon är uppe på sitt rum. Hon verkar lite ledsen. Har det hänt något? Frågade hon oroligt.

-       Nej, inte vad jag vet. Sa jag och log ett stelt leende.

Mrs. Johnsson öppnade dörren för mig och jag log mot henne innan jag skyndade mig upp för trapporna till Chloés rum. Hennes mamma verkade i alla fall som tur var inte misstänka vad som hände härom kvällen. Det känns ju som om alla vet… mamma, Scooter, Kenny. Jag sköt bort tankarna och knackade försiktigt på Chloés dörr.

-       Kom in, mumlade en svag röst från andra sidan dörren.

Jag öppnade dörren och såg Chloé ligga på sängen med ansiktet mot kudden. Grät hon?

-       Chloé gumman, vad har hänt? Frågade jag bekymrat. Jag satte mig bredvid henne på sängen och strök bort en lock som hade klistrats fast på kinden. Chloé tittade upp och log, men hennes ögon var alldeles röda.

-       Jag älskar dig.

-       Naaw, gumman, jag älskar dig med! Jag log lättat, kanske var det inte mitt fel ändå. Vad är det som har hänt? Berätta nu för doktor Bieber. Sa jag och skrattade. Chloé fnissade, och satte sig upp i sängen.

-       Jag vet inte vad vi ska göra, snörvlade hon igen.

-       Vadå? Göra vadå? Frågade jag förvirrat.

-       Med oss. Eller snarare med all paparazzi och alla fans… De lämnar mig inte i fred! Och dina fans hatar mig!

-       Chloé, sen när började du bry dig om vad andra tycker om dig?

-       Sen jag började få dödshot! Utbrast hon.

Jag blev tyst.

-       Chloé, jag är såååå ledsen att det skulle bli så här. Jag hade ingen aning att fansen skulle gå så här långt. Du har rätt, det kan inte fortsätta så här!

-       Va-vadå? Snörvlade Chloé. Vad menar du? Tycker du att vi ska göra slut?

-       Göra slut? Skrattade jag. Vad pratar du om? Ingen har sagt någoting om att göra slut. Dem enda som ska sluta med något är fansen, och om de inte slutar lämna dig ifred så kommer jag sluta! Sluta vara Justin Bieber!

-       Men det kan du ju inte!

-       Jo,  eller kanske inte sluta vara just Justin Bieber är väl lite svårt, om jag inte byter namn. Chloé fnittrade lite, vilket var skönt! …men jag kan sluta vara artist. Jag kan ställa in alla mina planer, turnéen, o konsertena…

Chloé flög upp.

-       Vad pratar du om? Du ska inte sluta uppträda! Du FÅR inte sluta!

-       Men om det hindrar mig från att vara med dig, så gör jag det!

-       Men jag vill inte vara anledningen att miljontals tjejer världen över blir svikna!

-       Chloé, lyssna på mig! Jag bryr mig inte om någon annan i hela världen, än dig. Du är det viktigaste för mig. Du är mitt liv! Kom du ihåg den gången du var ledsen för att du trodde att jag var tillsammans med Selena, den dagen då du sa att du älskade mig för första gången?

-       Ja så klart, hur skulle jag någonsin kunna glömma den dagen?

-       Då lovade jag dig att aldrig såra dig, aldrig lämna dig, och aldrig låta någon annan såra eller skada dig. Det är precis det jag nyss gjort, låtit några andra såra dig. Och jag är oändligt ledsen för det. Men jag hoppas att du någon dag kommer att kunna förlåta mig, för jag kommer aldrig att kunna sluta älska dig!

-       Justin, så klart att jag förlåter dig! Det är ju inte ditt fel!

-       Jo det är det! Hade inte jag funnits, hade jag inte haft den där dumma drömmen om att bli artist, hade jag aldrig haft dessa fansen o då hade aldrig detta hänt!

-       Nej det hade det väl inte, men du och jag hade aldrig funnits då. Vi hade förmodligen aldrig träffats då. Du hade du inte varit på flygplatsen samtidigt som jag, och sprungit in i mig när jag knöt mina skosnören och då hade vi aldrig börjat prata…

-       Tänk hur ett par skosnören kan förändra ens liv…

-       Haha! Ja, vi borde nog tacka de där skosnörena! Skrattade Chloé. Men sen blev hon allvarlig igen.

-       Men vad ska vi göra då?

-       Jag ska prata med dem!

-       Prata med vilka då? Fansen?

-       Ja! Imorgon ska jag vara med på Ellen DeGeneres show. Jag berättar då! Jag berättar hur kär jag är i dig, och att om dem inte låter dig vara så kommer jag aldrig mer att uppträda igen. Punkt slut!

-       Åh Justin, tokiga, knäppa Justin…. vet du hur mycket jag älskar dig??

-       Nej, hur mycket?? Flinade han.

-       Ungefär så här... Sa jag o lutade mig fram o kysste honom.

 

 


W-o-w... nej ni ser inte i syne! Det är ett nytt kapitel, skrivit av mig, Julia! haha! Tyvärr blev det inget jättebra slut, men det är bättre än inget! Alla badom att den inte skulle sluta med att hon är gravid eller nåt sånt, så de blev ganska enkelt...
Egentligen hade jag faktiskt börjat på en novell för ett tag sen, som jag tänkte skriva när denna tog slut. Så jag kanske lägger upp några kapitel av den, vi får se. Den är ganska annorlunda o de pratar på engelska denna gången... men jag får se! Lovar inget! Har ju som sagt ganska mycket nytt med skolan o så, men om jag får lite tid över så ska jag försöka! Iallafall, här är då slutet. Hoppas ni tyckte om novellen, trots den usla uppdateringen ibland;) O tack för alla fina kommentarer som jag har fått! Ni vet vilka ni är:)
Nu måste jag dra! Ska på bio med bästa Alexandra, som också ska få ett litet tack när hon hoppa in o skrev 2 grymma kapitel! Hejdå, Puss på er<3

Ett sista försök...

Hejhej o förlåt igen! Precis börjat på ny skola o aa, inte mycket tid o lust till att skriva ett nytt kapitel direkt;) Börjar på ett nu, ska se hur det känns... Om jag inte känner att det är kul när jag skriver, så tar jag nog bort bloggen! Sorry! Eller så får nån annan ta över den! haha! Jaja, hur som helst! Förlåt igen:(

RSS 2.0